Čočka na kyselo podle kuchařské legendy Viléma Vrabce: Voní tymiánem i citronem a takto připravená zachutná všem
Vynikající brokolicové karbanátky: Snadný recept a pečení v horkovzdušné fritéze usnadní přípravu skvělého jídla
Játra na grilu jsou vynikající, když je dvě hodiny předem naložíte do grilovací směsi. Pak jim stačí chvilka na roštu
Srettka mladsi uvařila 2. 10. 2014 13:42 Bezlepkové zapékané těstoviny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Srettka mladsi uvařila 2. 10. 2014 13:42 Bezlepkové zapékané těstoviny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Srettka mladsi uvařila 2. 10. 2014 13:42 Bezlepkové zapékané těstoviny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Polévka štovíková brčálka: Regionální dobrota z Rokycanska voní muškátovým květem, báječně jemná je díky smetaně a vajíčku
Vepřové nudličky na majoránce: Křehké a šťavnaté maso s kousky žampionů je plné chutí a vůní, na stole je za chvíli