Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Petra.zalis uvařila 28. 9. 2023 09:58 Bezlepkový hráškový krém bez smetany 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Petra.zalis uvařila 28. 9. 2023 09:58 Bezlepkový hráškový krém bez smetany 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Petra.zalis uvařila 28. 9. 2023 09:53 Bezlepkový hráškový krém bez smetany 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Petra.zalis uvařila 28. 9. 2023 09:53 Bezlepkový hráškový krém bez smetany 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Petra.zalis uvařila 28. 9. 2023 09:53 Bezlepkový hráškový krém bez smetany 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
13 foto Cukrářka Iveta Fabešová chce mít klidné Vánoce a přiznává: Cukroví doma nepeču, na to už nemám kapacitu
Šéfkuchař Gordon Ramsay po ošklivé nehodě na kole: Musíte nosit helmu, i na krátké cesty, vzkázal zraněný drsňák
Začíná sezona medvědího česneku: Kolik za něj dáte na trhu a kolik v supermarketu? Víme, kde je teď nejlevnější