Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Luxusní pečená kachna téměř bez práce: Šťavnaté maso, křupavá kůže a ohromení hosté. Osvědčený postup nikdy nezklame
Svatomartinské rohlíčky ze šlehačkového těsta: Nemusí kynout, jsou krásně jemné a báječně chutnají se všemi druhy náplní
Lukiki uvařil 30. 4. 2020 16:20 Biftečky z mletého masa a kysaného zelí 0 0 Zobrazit detail S grilovanou zeleninou Okomentovat
mika59 uvařila 29. 1. 2020 19:48 Biftečky z mletého masa a kysaného zelí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 11. 4. 2015 12:52 Biftečky z mletého masa a kysaného zelí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Masopustní zvyky a pověry: Hojnost jídla přináší štěstí, vepřové dodá sílu a koblihy jsou symbolem blahobytu
Poslední rakouská císařovna Zita jedla račí ocásky s vinnou omáčkou, ale zřizovala jídelny pro chudé a sama zažila hlad