Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
veronikaps uvařila 13. 3. 2021 11:53 Blesková polévka s vaječnou zavářkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Rumunsko: V zemi hraběte Drákuly si pochutnávají na sarmale s mămăligou. Takhle jednoduše se tohle jídlo dělá
Masopustní akce 2024: Kam se vydat na průvod masek, kde ochutnáte jitrničky a ovar a kde se budou smažit koblihy