Jak připravit rajčatový protlak, který vydrží celou zimu: Vyberte správnou odrůdu, dejte pozor na sůl a udržujte čistotu
Jak usušit švestky, aby zůstaly měkké a nezplesnivěly: Snadný postup krok za krokem k lahodnému mlsání
Jak osmažit řízek, aby strouhanka neopadávala: S těmito fígly se to podaří pokaždé a i s minimem zkušeností
Vareniste.cz uvařila 25. 8. 2017 17:17 Borůvkový koláč se smetanovým krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vareniste.cz uvařila 25. 8. 2017 17:17 Borůvkový koláč se smetanovým krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jako v peřince: Savojský řízek je šťavnatý a měkoučký díky speciálnímu obalování. S bramborovým salátem nemá chybu
Domácí vaječný likér: Vyjde maximálně na 184 Kč na litr, pokud nakoupíte v akci, tak ještě méně. Příprava je snadná, chuť božská