Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
mika59 uvařila 27. 9. 2015 12:25 Bramborák plněný Hermelínem a slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 27. 9. 2015 12:24 Bramborák plněný Hermelínem a slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 27. 9. 2015 12:24 Bramborák plněný Hermelínem a slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 27. 9. 2015 12:24 Bramborák plněný Hermelínem a slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 27. 9. 2015 12:24 Bramborák plněný Hermelínem a slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Sušenky z ovesných vloček s borůvkami podle Josefa Maršálka jsou krásně vláčné a lákavá fialová poleva je snadná a rychlá