Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
Alexiss uvařila 21. 4. 2013 11:18 Bramborákovo-houskové knedlíky s medvědím česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Alexiss uvařila 21. 4. 2013 11:16 Bramborákovo-houskové knedlíky s medvědím česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Alexiss uvařila 21. 4. 2013 11:15 Bramborákovo-houskové knedlíky s medvědím česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Masopust 2024: Kdy letos nastává čas jitrnic, koblih a pestrobarevných masek? Náš přehled provede celým obdobím
Pozor na občerstvení v letadle: Rizikové jsou saláty, alkohol i obyčejná káva, raději se vyhněte i ledu v nápojích