Jak zpracovat nadúrodu chilli papriček? Pálivá omáčka harissa potřebuje jen pár surovin a skvěle ochutí maso i polévku
Vynikající domácí kečup obsahuje nejen rajčata, ale i jablka, chutná nasládle a voní hřebíčkem a sladkou paprikou
Pavel Janak uvařil 10. 3. 2020 16:56 Bramborová "květina" se slaninovým středem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 18. 11. 2017 19:12 Bramborová "květina" se slaninovým středem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 18. 11. 2017 19:12 Bramborová "květina" se slaninovým středem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nejlepší pomazánka z červené řepy: Pikantnost jí může dodat křen nebo česnek, na přípravu stačí jen tři ingredience
Jak udělat dokonalou polevu na perníčky? Fígl je ve správně připraveném cukru a suroviny pak rozhodně nesmíme šlehat