Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
krkovicka.x uvařil 23. 11. 2016 13:14 Bramborové placky s žampionovou omáčkou a pečená kuřecí křídla. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
krkovicka.x uvařil 23. 11. 2016 13:14 Bramborové placky s žampionovou omáčkou a pečená kuřecí křídla. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
krkovicka.x uvařil 23. 11. 2016 13:13 Bramborové placky s žampionovou omáčkou a pečená kuřecí křídla. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
krkovicka.x uvařil 23. 11. 2016 13:13 Bramborové placky s žampionovou omáčkou a pečená kuřecí křídla. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Falešný tatarák z brambor stojí pár korun, je ideální na topinku a jeho příprava je neskutečně rychlá