Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Ivace64 uvařila 19. 2. 2017 19:03 Bramborové tolárky se sýrovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 19. 2. 2017 17:35 Bramborové tolárky se sýrovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 19. 2. 2017 17:35 Bramborové tolárky se sýrovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 19. 2. 2017 17:35 Bramborové tolárky se sýrovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 19. 2. 2017 17:35 Bramborové tolárky se sýrovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Salonky byly původně luxusními bonbonky v salonech bohatých. Podle tohoto receptu si je připravíte i doma
Jihočeské vegetariánské dietní zelňáky (zelné placky) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 StandaCB 30 min