Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Danca uvařila 13. 12. 2014 12:47 Bramborovo-celerové pyré s jablky a šalvějí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 13. 12. 2014 12:45 Bramborovo-celerové pyré s jablky a šalvějí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 13. 12. 2014 12:45 Bramborovo-celerové pyré s jablky a šalvějí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 13. 12. 2014 12:45 Bramborovo-celerové pyré s jablky a šalvějí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pitný režim v létě: Za každý vypocený kilogram bychom měli přijmout litr tekutin, doporučuje MUDr. Jana Ježková
8 foto Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu