Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Jaký špenát můžeme vysazovat v létě? Aby zůstal křehký a šťavnatý, je třeba vybrat správnou odrůdu a věnovat trochu času péči
Nenáročná svíčková i pro začátečníky: Zkraťte si čas přípravy hotovou mraženou zeleninou a další osvědčené vychytávky
Anna Kocikova uvařila 6. 10. 2012 18:38 Bramborovo-dýňová kaše s pečeným česnekem 0 0 Zobrazit detail Príma mňamka-děkuji :-) Okomentovat
1974andrea uvařila 2. 10. 2012 09:21 Bramborovo-dýňová kaše s pečeným česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 2. 10. 2012 09:16 Bramborovo-dýňová kaše s pečeným česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pečeme s Ivou: Přesto, že se venku ujímá své vlády zima, nechte svůj domov kvést a vonět - upečte si se mnou šípkové růženky!
Tvarohové pomazánky jsou skvělou letní večeří: Výrazný sýr jim dodá pikantní nádech, bylinky svěží chuť a vůni, připravené jsou za pár minut
Moravské báleše podle receptu od babičky: Tyhle kynuté placky se snadno připravují a chutnají nasladko i naslano