Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
mika59 uvařila 15. 5. 2016 12:56 Bramborový salát s řapíkatým celerem a sušenými rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 15. 5. 2016 12:56 Bramborový salát s řapíkatým celerem a sušenými rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
6 foto Luxusní třené banánky podle Josefa Maršálka: Dejte pozor na míchání těsta s moukou, jinak si urvete ruce, říká cukrář