Jak na tradiční retro okurkový salát? Díky správnému poměru octa a cukru je s touto zálivkou dokonalý
Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
tejaja uvařila 14. 10. 2020 08:22 Brambory s čínským zelím a špekáčkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 14. 10. 2020 08:22 Brambory s čínským zelím a špekáčkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 14. 10. 2020 08:22 Brambory s čínským zelím a špekáčkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vánoční bramborový salát podle šéfkuchaře Hynka Vávry je ochucený lákem z okurek, svěžest zajišťuje jablko
Valentýnské menu v Praze: U Pohlreicha bude dort Erós za 225 Kč, na Žižkovské věži dáte za menu 3490 Kč