Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
mika59 uvařila 20. 3. 2016 14:40 Brambory zapečené s ricottou, sušenými rajčaty a ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 20. 3. 2016 14:39 Brambory zapečené s ricottou, sušenými rajčaty a ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 20. 3. 2016 14:39 Brambory zapečené s ricottou, sušenými rajčaty a ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 20. 3. 2016 14:38 Brambory zapečené s ricottou, sušenými rajčaty a ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 20. 3. 2016 14:38 Brambory zapečené s ricottou, sušenými rajčaty a ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 20. 3. 2016 14:38 Brambory zapečené s ricottou, sušenými rajčaty a ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak připravit nejlepší jablečnou náplň do závinu, aby chutnala božsky a nerozmáčela těsto? Poradíme i začátečníkům
11 foto Šéfkuchař Jan Punčochář o nových online kurzech vaření: Výhodu je, že si je můžete pustit v klidu doma a kdykoliv se k nim vrátit
Jak udělat dokonalou polevu na perníčky? Fígl je ve správně připraveném cukru a suroviny pak rozhodně nesmíme šlehat