Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
rebeka uvařila 3. 12. 2011 12:37 Brokolicová polévka se sýrem a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rebeka uvařila 3. 12. 2011 12:24 Brokolicová polévka se sýrem a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lusinda79 uvařil 3. 5. 2009 10:36 Brokolicová polévka se sýrem a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lusinda79 uvařil 3. 5. 2009 10:35 Brokolicová polévka se sýrem a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Josef Maršálek radí, jak na dvojctihodné koláče: Dejte pozor na teplotu surovin a máslo nikdy nerozpouštějte, říká cukrář
Recept z internetu dostal několik lidí do nemocnice: Příprava okurkového salátu může byl nebezpečnější, než se zdá
6 foto Holka u plotny radí: Jak na jahodový cheesecake bez pečení? Důležité je dodržet poměr surovin, pak je výsledek skvělý!