Šup šup hrníčková buchta s jablky a ořechy: Připravena je do 10 minut, upečena dřív než uklidíte kuchyň
Vanilkový cukr nemusíte kupovat. Mnohem lepší si připravíte sami. Nádherně voní a ještě vyjde levněji
Jak na vynikající dušené červené zelí? Šéfkuchař Hynek Vávra ho dělá na sádle a vylepšuje zkaramelizovanými jablíčky
tejaja uvařila 22. 1. 2021 16:33 Brokolicová polévka z uzeného vývaru 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 22. 1. 2021 16:33 Brokolicová polévka z uzeného vývaru 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 22. 1. 2021 16:33 Brokolicová polévka z uzeného vývaru 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lososový tatarák výborně dochutí kopr, kapary i crème fraîche. A připravit se dá snadno i z uzené ryby
Dijonská hořčice: Dochucovadlo, které zbožňoval už francouzský král Ludvík XI. a básnil o něm i Shakespeare!