Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Zbyl vám chleba? Připravte z něj chlebovou polévku podle receptu od babičky. Je chutná, sytá a levná a voní po bylinkách
KVÍZ: Jak dobře umíte připravit rohlíčky sv. Martina? Zjistěte, jestli znáte všechny kroky, aby byly vláčné, voňavé a sladké
Fokuska uvařila 13. 8. 2015 19:29 Brokolicové karbanátky s anglickou slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Fokuska uvařila 13. 8. 2015 19:29 Brokolicové karbanátky s anglickou slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Fokuska uvařila 13. 8. 2015 19:29 Brokolicové karbanátky s anglickou slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta nám prozradil, jak dělá svůj vyhlášený holandský řízek. Jedna ingredience dělá jídlo božským