Šup šup hrníčková buchta s jablky a ořechy: Připravena je do 10 minut, upečena dřív než uklidíte kuchyň
Vanilkový cukr nemusíte kupovat. Mnohem lepší si připravíte sami. Nádherně voní a ještě vyjde levněji
Jak na vynikající dušené červené zelí? Šéfkuchař Hynek Vávra ho dělá na sádle a vylepšuje zkaramelizovanými jablíčky
jarka skrobakova uvařila 22. 9. 2012 10:40 Brynzová pomazánka - souboj sýrů 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
jarka skrobakova uvařila 22. 9. 2012 10:39 Brynzová pomazánka - souboj sýrů 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Papriky plněné zelím jsou báječně pikantní díky nálevu s chilli papričkami. Sterilované vydrží i přes zimu