Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
petram uvařila 8. 10. 2015 17:10 Bublanina s broskvemi bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 8. 10. 2015 17:10 Bublanina s broskvemi bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
20 foto Největší radost mi dělalo péct pro královnu Alžbětu II., říká česká vítězka kuchařské olympiády Jaroslava Londová
Jak na vepřové škvarky a sádlo pečené v troubě: Pomalé pečení a odebírání tuku se postará o dokonalý výsledek