Krupičková polévka: Výborná je se zeleninovým vývarem a osmaženou zeleninou. Krupici důkladně provaříme
Moravský vrabec trochu jinak: Bílé víno zvýrazní chuť i vůni, díky papiňáku se maso rozpadá a na stole je za půl hodiny
krkovicka.x uvařil 2. 4. 2017 12:19 Bůčkový závin s celým pepřem z šunkovaru 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
krkovicka.x uvařil 2. 4. 2017 12:19 Bůčkový závin s celým pepřem z šunkovaru 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Královské chutě: Britská královna Camilla nesnáší papriky, vyhýbá se chilli a česneku, nikdy ale neodolá klasice fish and chips
19 foto V Prostřenu se budou servírovat křupavé předkrmy. Jaký je rozdíl mezi topinkou a bruschettou?