Jak ohřát bramborovou kaši, aby zůstala krémová? Tyto čtyři způsoby vedou k lahodné příloze s minimem úsilí
Úžasný nepečený makový dort vypadá luxusně, chutná výtečně, stojí pár korun a bez problému ho zvládnou i začátečníci
1974andrea uvařila 24. 3. 2012 10:04 Bulgurové kebaby nebo karbanátky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 24. 3. 2012 10:04 Bulgurové kebaby nebo karbanátky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 24. 3. 2012 10:04 Bulgurové kebaby nebo karbanátky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nejsem český Gordon Ramsay, říká Radek Kašpárek. V Hell's Kitchen jsem ale ostřejší, než mě lidé znají. Bude to jízda
Jak ochutit červené zelí, aby chutnalo božsky: Med dodá sladkost, ořechy křupavost, šéfkuchaři sázejí ale ještě na jednu surovinu