Jak na domácí pařížský salát podle ČSN: Oblíbený majonézový salát připravíte levně za pár minut. Chutná jako kdysi
Vepřová pečeně po frankfurtsku: Nepeče se, ale dusí. S tímto postupem bude maso šťavnaté a omáčka silná a lahodná
Svatomartinská husa jako z Lokálu: Šťavnatá a křupavá je díky dvojímu pečení, prozrazuje šéfkuchař Václav Kouba
recepty73 uvařil 14. 1. 2018 14:40 Bylinková játrová omáčka se žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
recepty73 uvařil 14. 1. 2018 14:40 Bylinková játrová omáčka se žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
recepty73 uvařil 14. 1. 2018 14:40 Bylinková játrová omáčka se žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
6 foto Jak poznat kvalitní burčák a nekupovat patoky šizené vodou? Vinař David Šťastný radí, čeho si všímat