Pražský Kulaťák ožije v sobotu akcí, která nemá obdoby. Na festivalu ambasád bude vařit 56 zemí, ochutnat můžete stovky jídel
Jak na dokonalý lotus cheesecake bez pečení: Snadný dezert voní karamelem, čokoládou a máslem a chutná božsky
Jak na polské bramborové noky kluski: Připravte si je podle originálního receptu od slavné polské kuchařky
dextra uvařil 13. 8. 2009 15:19 Bylinkové rohlíčky 0 0 Zobrazit detail Bylinkové rohlíčky posypané mákem Okomentovat
apfele uvařila 13. 7. 2008 15:44 Bylinkové rohlíčky 0 0 Zobrazit detail Bylinkové rohlíčky Okomentovat
Retro okénko: Slavný moučník opilý Izidor voní ořechy a rumem a je tak dobrý, že jeden kousek obvykle nikomu nestačí
Jídelní rozmary slavných: Leonardo da Vinci zapisoval, co jedl, míchal si koktejl s růžemi a nikdy neodolal vydatné polévce minestrone