Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
danielle72 uvařila 18. 6. 2013 17:20 Bylinkový uzený tvaroh s mascarpone 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
danielle72 uvařila 18. 6. 2013 17:17 Bylinkový uzený tvaroh s mascarpone 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
danielle72 uvařila 18. 6. 2013 17:15 Bylinkový uzený tvaroh s mascarpone 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
danielle72 uvařila 18. 6. 2013 17:15 Bylinkový uzený tvaroh s mascarpone 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
4 foto Jak vypadal středověký jídelníček: Chlebová polévka, sladké kaše z prosa a placky, které ničily zuby