Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Jaký špenát můžeme vysazovat v létě? Aby zůstal křehký a šťavnatý, je třeba vybrat správnou odrůdu a věnovat trochu času péči
danielle72 uvařila 18. 6. 2013 17:20 Bylinkový uzený tvaroh s mascarpone 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
danielle72 uvařila 18. 6. 2013 17:17 Bylinkový uzený tvaroh s mascarpone 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
danielle72 uvařila 18. 6. 2013 17:15 Bylinkový uzený tvaroh s mascarpone 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
danielle72 uvařila 18. 6. 2013 17:15 Bylinkový uzený tvaroh s mascarpone 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Moon pies aneb Měsíční koláčky: Křehké americké sušenkové sendviče s náplní nadýchanou jak obláček připravíte i doma