Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Milan P. uvařil 14. 11. 2016 20:45 Čabajská klobása - "Csabai kolbász" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Milan P. uvařil 14. 11. 2016 20:45 Čabajská klobása - "Csabai kolbász" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
pedro83 uvařil 21. 11. 2011 17:24 Čabajská klobása - "Csabai kolbász" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Smažené makaronové koule: Americká fastfoodová specialita, do níž využijete zbytky těstovin, je kulinárním hitem