Frgálová buchta na plech: Hrnkový koláč s mákem, tvarohem a povidly chutná výborně a příprava je překvapivě snadná
Eliška Rejčka: Manželka Václava II. byla z Polska zvyklá na uzené ryby a plněné pirohy, v Čechách jedla zvěřinu a labutě
Foodblogerka Češka z Česka prozradila, jak na jedinečné mrkvance: Lidé by neměli přehlížet české skvosty, říká
Eliza uvařila 12. 5. 2009 16:31 Cannelloni s chřestem a parmezánovou peřinkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 12. 5. 2009 16:29 Cannelloni s chřestem a parmezánovou peřinkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 12. 5. 2009 16:27 Cannelloni s chřestem a parmezánovou peřinkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Recept na vaječný koňak podle Josefa Maršálka: Voní po vanilce a mandlích, je krásně hladký a chutná fantasticky