Nejlepší náplně do lineckého: Marmeláda je klasika, máslové krémy, povidla nebo nutella mu dodají šmrnc a výbornou chuť
Perfektní čokoládová poleva na cukroví: Lesklá, hladká a plná chuti. Naučte se základní postup i smetanovou verzi
mika59 uvařila 30. 4. 2015 15:08 Celerové karbanátky se šunkou a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 30. 4. 2015 14:52 Celerové karbanátky se šunkou a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 30. 4. 2015 13:47 Celerové karbanátky se šunkou a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pravá řecká musaka krok za krokem. Důležitý je „vypocený“ lilek, tajemství lahodné chuti pak spočívá ve správném výběru masa a koření