Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Zbyl vám chleba? Připravte z něj chlebovou polévku podle receptu od babičky. Je chutná, sytá a levná a voní po bylinkách
KVÍZ: Jak dobře umíte připravit rohlíčky sv. Martina? Zjistěte, jestli znáte všechny kroky, aby byly vláčné, voňavé a sladké
JanaDorazinova uvařila 27. 3. 2009 17:13 Celerový salát s jablky a banánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 27. 3. 2009 17:12 Celerový salát s jablky a banánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vepřenky pečené v troubě: Budou krásně šťavnaté, když maso umeleme i s tukem, fantastickou chuť dodá správné koření
Zapečený jitrnicový prejt snadno připravíte i doma: Krásně voní majoránkou a česnekem a vynikající je s bramborem
Cukrkandl aneb Cukrové krystalky na špejli: Návod na levnou domácí pochoutku, která potěší na Mikuláše nejen děti