Řeznice radí, jak dokonale usmažit vinnou klobásu: Pomůže trocha mouky i jeden snadný fígl před smažením
Jak udělat kokosové kuličky? Jednoduché nepečené cukroví báječně voní kakaem, ořechy i rumem a hotové je do půl hodiny
Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
JanaDorazinova uvařila 27. 3. 2009 17:13 Celerový salát s jablky a banánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 27. 3. 2009 17:12 Celerový salát s jablky a banánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
13 foto Makový dort podle Kristýny z Peče celá země zvládne každý: Voní levandulí a skvěle chutná po borůvkách
Sugo all'amatriciana: Jedna z klasických italských rajčatových omáček voní opečenou slaninou a pikantní chuť dodá chilli paprička
Pařížskou šlehačku snadno připravíte i doma: Bude chutnat jako z luxusní cukrárny, před šleháním se ale musí dobře vychladit
Pečený králík na provensálském koření s kedlubnovým zelím. Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 kucerova45