Krupičková polévka: Výborná je se zeleninovým vývarem a osmaženou zeleninou. Krupici důkladně provaříme
Moravský vrabec trochu jinak: Bílé víno zvýrazní chuť i vůni, díky papiňáku se maso rozpadá a na stole je za půl hodiny
Marie Svarcova uvařila 15. 5. 2024 05:48 Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 15. 5. 2024 05:48 Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 15. 5. 2024 05:48 Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Čertova omáčka s rýží: Pikantnímu jídlu dodají ostrý říz feferonky a kvalitní uzenina je zárukou dokonale vyvážené chuti
5 foto Vyzkoušeli jsme za vás: Naše redaktorka usmažila „odpad"! Chipsy z bramborových slupek ale chutnají překvapivě dobře