Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Naložený hermelín: Vynikající chuťovka, která slaví úspěch na každém večírku. Do Silvestra se ještě stihne rozležet
HankaPu uvařila 31. 8. 2009 16:51 Česnek na řecký způsob 0 0 Zobrazit detail Česnek na řecký způsob Okomentovat
HankaPu uvařila 31. 8. 2009 16:51 Česnek na řecký způsob 0 0 Zobrazit detail Česnek na řecký způsob Okomentovat
Vepřové plátky na uzeném bůčku a cibuli: Bůček dodá voňavou a lehce pikantní šťávu, kterou skvěle zahustí cibule