Kuřecí po debrecínsku je lehce pikantní a příjemně nakyslé díky zakysané smetaně. Přidávejte ji však opatrně
Jak na domácí rajčatový protlak: Poradíme, jak dlouho vařit rajčata i jak protlak ochutit, aby byl výsledek perfektní
Ivana79 uvařila 17. 2. 2014 16:03 Chilli panenka s meruňkovo-zázvorovou glazurou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivana79 uvařila 17. 2. 2014 16:02 Chilli panenka s meruňkovo-zázvorovou glazurou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 25. 3. 2013 19:35 Chilli panenka s meruňkovo-zázvorovou glazurou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 25. 3. 2013 19:34 Chilli panenka s meruňkovo-zázvorovou glazurou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak si uchovat papriky na zimu? Snadno je můžeme zamrazit, nebo pečené naložit do oleje, je to delikatesa!
4 foto Královské chutě: Královna Viktorie jako malá hladověla, později si dopřávala krocana plněného kachnou a pomeranč vyjídala lžičkou!
Květák nemusíte před smažením vařit. Díky jednoduchému triku ušetříte čas a výsledek je křupavější a šťavnatý