Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
Janka 46 uvařila 27. 8. 2009 12:35 Chleba s ovesnymi vločkami II. 0 0 Zobrazit detail připraveny k nakrájení Okomentovat
Janka 46 uvařila 27. 8. 2009 12:35 Chleba s ovesnymi vločkami II. 0 0 Zobrazit detail a je upečeny Okomentovat
Paprikovaný vepřový bůček: Měkoučké a na jazyku se rozplývající maso obalené v česneku a paprice se musí dobře uležet