Suroviny
Porce: 1 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 384 kJ / 1 048 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,93 g |
Tuky | 28,64 g |
Vláknina | 17,38 g |
Cholesterol | 12 mg |
Sodík | 6,49 g |
Sůl | 16,20 g |
Sacharidy | 156,89 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chleba s ovesnymi vločkami II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E9gK
Moje poznámka
Chleba s ovesnymi vločkami II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E9gK
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 33 minutami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 6 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 21 hodinami
Zapečené barbecue fazole
Přidáno před 21 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banánová bábovka
Verunkavh před 11 minutami
Hrnkový koláč s tvarohem, povidly a drobenkou
rozinka370 před 12 minutami
Těsto na pizzu
Olympus před 35 minutami
Meruňkový koláč s drobenkou
1PettRa před 38 minutami
Špekáčky na pivu
E. J. K. před 1 hodinou
Kuřecí stehna v medu
E. J. K. před 1 hodinou
Medová kuřecí prsa
E. J. K. před 1 hodinou
Banánový koláč
MarieP před 1 hodinou
Džem z červeného rybízu
Majkas před 2 hodinami
Tématické fráze:
domaci chleb,
recept chleba,
chleba z ovesných vloček,
chleba domácí pekárna recepty,
kynutý knedlík z domácí pekárny recept,
kynutý chléb z ovesných vloček,
spadlý chléb,
recept na chleba domácí pekárna,
domácí pekárna recepty chleba,
chléb z ovesných vloček recept,
domácí chleba s pohankovými vločkami,
knedliky s ovesnymi vlockami,
kynuté knedlíky z ovesných vloček,
tvarohové knedlíky s vločkami,
chleba,
recept na domaci chléb,
domácí chleba recepty mirca75,
vločky emko,
chleb s ovesnymi vlockami,
chléb s vločkami domácí pekárna
Suroviny:
mléko,
voda,
olej,
ocet,
sůl,
cukr,
kmín celý,
vločky ovesné,
mouka celozrnná,
droždí
Komentáře (4)