Cuketové zelí podle Těhotnýho kuchaře: Zavařte si přerostlé cukety, radí, v zimě z nich připravíte luxusní přílohu k masu
Houby v sádle: Jednoduchý způsob, jak uchovat úlovky z lesa po celý rok. Dodají vůni a chuť všem houbovým pokrmům
Kdo je influencer Tady svačinář? Vyučený kuchař snadnými recepty i fiktivními strýčky a tetičkami baví internet
Josef Lerch uvařil 31. 1. 2015 21:28 Chlebíčky z hájovny na „Šlajfu“ 0 0 Zobrazit detail Chlebíčky z hájovny na „Šlajfu“ Okomentovat
5 foto Pečeme s Ivou: Pruhované rohlíčky s tvarohem. Nadýchané těsto a lahodná náplň tvoří dokonalou dvojici!
Jablečné taštičky, které zachránily jedno francouzské město. Zvládnou je i začátečníci a nejlépe chutnají čerstvé a ještě teplé
Jídla ze zbytků mohou být hvězdami jídelníčku: Smaženka stojí pár korun, mrkvovou pomazánku máte za chvilku