Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
popoluska340 uvařila 25. 11. 2017 14:37 Chlebová polévka s uzeným masem a houbami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
savlinka uvařila 24. 11. 2017 11:22 Chlebová polévka s uzeným masem a houbami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 19. 11. 2017 11:46 Chlebová polévka s uzeným masem a houbami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 19. 11. 2017 11:46 Chlebová polévka s uzeným masem a houbami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Arabesky aneb vánoční chuť dětství. Oblíbené želé bonbony úspěšně konkurovaly kolekcím i salonkám
Vepřový guláš: Aby byl krásně šťavnatý, je nejdůležitější správný poměr masa a cibule, hospodský říz mu dodá paprika
Ostré nudličky z vepřových palců.... " asi jinej gang " Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 rebeka 45 min