Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
pbarva uvařil 15. 10. 2010 14:58 Chlupaté knedlíky od Evičky 0 0 Zobrazit detail Smícháme a řádně propracujeme těsto Okomentovat
pbarva uvařil 15. 10. 2010 14:57 Chlupaté knedlíky od Evičky 0 0 Zobrazit detail A zvolit , co k tomu :-) Okomentovat
Vánoční tvarohová štóla: Vláčný moučník s kandovaným ovocem voní máslem, na jazyku se jen rozplývá a božsky chutná
Vepřová játra na cibulce: Pikantní šmrnc jim dá sójová omáčka a jemnější chuť a vůni krátké namočení do jedné ingredience