Slovenská fučka: Bramborová kaše podle starého receptu je levná a nejlépe chutná s osmaženou cibulkou
Nejlepší utopenci: Zásadní „ingrediencí“ je trpělivost. Už prababičky sázely na pořádné ochucení, proležení a propojení chutí
Marie Svarcova uvařila 30. 3. 2022 06:44 Chuťovky s drcenou treskou nebo s matjesy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 30. 3. 2022 06:44 Chuťovky s drcenou treskou nebo s matjesy 1 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 30. 3. 2022 06:41 Chuťovky s drcenou treskou nebo s matjesy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 30. 3. 2022 06:41 Chuťovky s drcenou treskou nebo s matjesy 1 0 Zobrazit detail Okomentovat