Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
Johanka128 uvařila 7. 2. 2019 15:21 Cizrna v pórkovo-bramborové omáčce - pro nejmenší 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jiřina Bohalová v mládí z nouze jedla i tlačenku pro psy. Dnes ale ráda vaří i peče, třeba tento strouhaný koláč
Jídla ze zbytků mohou být hvězdami jídelníčku: Smaženka stojí pár korun, mrkvovou pomazánku máte za chvilku