Cizrna v pórkovo-bramborové omáčce - pro nejmenší

Suroviny

hrst uvařené cizrny
1/2 většího pórku
4 brambory
sůl
ghí

Postup přípravy receptu

  1. Cizrnu si předem uvaříme ve vodě se saturejkou. Pórek nakrájíme nadrobno, brambory na kousky.

  2. V kastrůlku rozehřejeme ghí a vsypeme veškerý nakrájený pórek. Orestujeme, přidáme brambory, podlijeme vodou, osolíme a dusíme doměkka.

  3. Když jsou brambory měkké, rozmixujeme ponorným mixérem do hladké konzistence, podle potřeby můžeme přilít vodu.

  4. Přidáme cizrnu a společně prohřejeme.

Poznámka od kuchařky

Vhodnost dle zavedených surovin.

Komentáře k receptu Cizrna v pórkovo-bramborové omáčce - pro nejmenší

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: cizrna recepty bramborová omáčka recept recepty s cizrnou