Levná žemlovka podle mojí babičky: Sáhněte po starším pečivu a padaných jablkách a připravíte voňavý a sytý oběd
Česká klasika: Domácí rajská omáčka vás přenese do dětství. Voní skořicí a díky jednomu fíglu bude dokonalá
Perfektní recept na drobenku od cukráře Josefa Maršálka: Sázkou na jistotu je poměr 2:1:1 a správný druh mouky
Taevita uvařila 14. 3. 2021 13:31 Cizrnový fofr hummus s tofu (Dělená strava podle LK - Kytičky) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
30 foto Nepečené kuličky à la dubajská čokoláda podle Pavla Berkyho: Příprava bez formy je snadná a chuť pistácií uvnitř božská
Křupavá pivní sláma. Hranolky z chleba jsou vynikající levnou a rychlou chuťovkou a báječné jsou nejen k pivu