Tři dokonalé knedlíky od šéfkuchaře Jana Punčocháře: Karlovarský, pajfálský a hrnkový připravíte z jednoho základu
KVÍZ: Poznáte jídlo už na začátku jeho přípravy? Vyzkoušejte své znalosti a dokažte si, že jste v kuchyni profík
NADEI uvařila 18. 2. 2017 13:07 Čokoládová plnka do buchiet-podrobný postup 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Katarinka uvařila 19. 5. 2009 13:41 Čokoládová plnka do buchiet-podrobný postup 0 0 Zobrazit detail Takto vyzerá po upečení. Okomentovat
38 foto Legendární lahůdkářství Zlatý Kříž opět otevřelo: Tradiční chlebíček stojí 49 Kč, v nabídce je ale i verze vepřo-knedlo-zelo
Tajemství dokonalých škvarků: Pomalé škvaření, správná teplota a jeden trik s mlékem, o kterém se moc nemluví