Dýňové pyré třikrát jinak: Hodí se do polévky, do koláčů i k masu a příprava je jednoduchá. Stačí k tomu jedna dýně
Vyzkoušejte mokré řízky: Šťavnaté maso voní česnekem a paprikou a doplňuje ho silná šťáva. Příprava je přitom snadná
Francouzské brambory: Pár běžně dostupných surovin, které doma často zbývají, snadno proměníte v lahodný oběd
mysulka uvařila 9. 3. 2015 07:28 Čokoládové minikoblížky z odpalovaného těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mysulka uvařila 9. 3. 2015 07:28 Čokoládové minikoblížky z odpalovaného těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mysulka uvařila 8. 3. 2015 18:32 Čokoládové minikoblížky z odpalovaného těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mysulka uvařila 8. 3. 2015 18:31 Čokoládové minikoblížky z odpalovaného těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mysulka uvařila 8. 3. 2015 18:31 Čokoládové minikoblížky z odpalovaného těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Arašídové křupky z kukuřičné krupice a arašídů jsou tu již přes čtyřicet let, a přitom chutnají pořád stejně