uvařil 5. 12. 2012 20:46
Vlevo: maso v hrnci připravené na zatáhnutí a vpravo: správně osmahnutá cibulka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 5. 12. 2012 20:46
Vlevo: maso v hrnci připravené na zatáhnutí a vpravo: správně osmahnutá cibulka
uvařil 5. 12. 2012 20:46
Náhled masa smíchaného s česnekem a solí, nahoru přidaným česnekem
uvařil 5. 12. 2012 20:46
Zde je guláš již hotov
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Jak nejlépe využít špagetovou dýni? Připravíme z ní falešné polévkové nudle, nepravé špagety i fit „bramboráčky"
Pověstná drážďanská vánoční štola je plná rozinek, ovoce a mandlí a voní po kořením. Takhle snadno se dělá
Kuřecí kousky v česnekovém těstíčku podle Čiriny: Uvnitř jemné, zvenku křupavé, takové, že je budete chtít znova a znova