Řízek Ondráš: Plátky kuřecího obalené v těstíčku na bramboráky jsou krásně křupavé a šťavnaté, voní česnekem a majoránkou
Tvarohové řezy s jablky a drobenkou: Lahodná a vláčná dobrota voní vanilkou a skořicí, vypadá efektně a chutná luxusně
Eliza uvařila 23. 11. 2011 19:05 Dietní fazolová polévka s celerem - Fassolada me Selino 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 23. 11. 2011 19:04 Dietní fazolová polévka s celerem - Fassolada me Selino 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak správně skladovat nasbírané houby? Mykolog Petr Souček vysvětluje, co udělat už v lese a proč nemrazit houby bez povaření
Náš život s celiakií: Sladký dýňový chlebíček chutná u nás doma všem. Ani nepoznáte, že je bezlepkový