Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
sunny.sofi uvařila 17. 8. 2013 11:03 Divoká svíčka z býčkova líčka - dělená strava (zvířátka) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
sunny.sofi uvařila 17. 8. 2013 11:03 Divoká svíčka z býčkova líčka - dělená strava (zvířátka) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pečeme s Ivou: Tmavý žitný chleba připravíme velmi snadno. Nejlépe chutná s jemnou tvarohovou pomazánkou a pažitkou