Slovenská fučka: Bramborová kaše podle starého receptu je levná a nejlépe chutná s osmaženou cibulkou
Nejlepší utopenci: Zásadní „ingrediencí“ je trpělivost. Už prababičky sázely na pořádné ochucení, proležení a propojení chutí
Majkl7 uvařil 22. 4. 2020 13:38 Domácí ovocný dort 0 0 Zobrazit detail Dort (želé se mi nepovedlo úplně správně rozlít) Okomentovat
Retro okénko: Hermelín stával v minulosti jen 3 Kčs. Na slavném sýru s bílou plísní na povrchu si pochutnáváme již téměř 80 let
Holka u plotny radí: Arabský salát fattoush voní exotickým kořením a je plný zeleniny. Křupavost zajistí navíc i osmažené kousky pity
Americký Doberge cake: Vynikající vrstvený pudinkový dort s evropskými kořeny se peče na místní masopust a chutná skvěle