Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Danca uvařila 11. 6. 2012 13:14 Domácí palivec, tentokrát v "ušatých" mističkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 11. 6. 2012 13:14 Domácí palivec, tentokrát v "ušatých" mističkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 11. 6. 2012 13:14 Domácí palivec, tentokrát v "ušatých" mističkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 foto Jak vybrat kvalitní odšťavňovač a kolik vás to bude stát? Důležitý je výkon i velikost plnicího otvoru