Jak dokonale osmažit topinky podle Ostravskeho Gastrošefa: Jednou surovinou nesmíte šetřit, jinak vás výsledek zklame
Využijte energii novoluní k novým začátkům. Střelci skončí s čokoládou, Lvi s pivem a Štíři s večerním přejídáním
k.radulka uvařila 13. 4. 2010 16:54 Domácí tortelliny plněné mletým masem a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
k.radulka uvařila 13. 4. 2010 16:53 Domácí tortelliny plněné mletým masem a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
k.radulka uvařila 13. 4. 2010 16:53 Domácí tortelliny plněné mletým masem a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
k.radulka uvařila 13. 4. 2010 14:16 Domácí tortelliny plněné mletým masem a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
k.radulka uvařila 13. 4. 2010 14:15 Domácí tortelliny plněné mletým masem a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Polévka z bršlice je díky své zelené barvě dokonalým jarním pokrmem. Dodá spoustu energie a skvěle chutná po mrkvi a celeru
Velikonoce Rakousku: V kostele se světí šunka, na stole nechybí sladký anýzový bochánek. Takhle se dělá!