Učitelka hudby se zbláznila do kuchtění. Vytváří domácí zmrzliny a se svou kanapkou vyhrála i v soutěži Food blog roku
Co jedli japonští samurajové? Bojovníci sloužící císaři a šlechtě měli skromný jídelníček, převažovala rýže a polévka miso
k.radulka uvařila 13. 4. 2010 16:54 Domácí tortelliny plněné mletým masem a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
k.radulka uvařila 13. 4. 2010 16:53 Domácí tortelliny plněné mletým masem a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
k.radulka uvařila 13. 4. 2010 16:53 Domácí tortelliny plněné mletým masem a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
k.radulka uvařila 13. 4. 2010 14:16 Domácí tortelliny plněné mletým masem a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
k.radulka uvařila 13. 4. 2010 14:15 Domácí tortelliny plněné mletým masem a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Laďka Něrgešová prozradila recept na vláčného beránka: Ukázala i fígl, jak ho bez potíží vyklopit z formy