Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
k.radulka uvařila 13. 4. 2010 16:54 Domácí tortelliny plněné mletým masem a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
k.radulka uvařila 13. 4. 2010 16:53 Domácí tortelliny plněné mletým masem a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
k.radulka uvařila 13. 4. 2010 16:53 Domácí tortelliny plněné mletým masem a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
k.radulka uvařila 13. 4. 2010 14:16 Domácí tortelliny plněné mletým masem a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
k.radulka uvařila 13. 4. 2010 14:15 Domácí tortelliny plněné mletým masem a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Krkovička s česnekem a bylinkami: Voňavou pochoutku ze šťavnatého masa je dobré předem alespoň dvě hodiny marinovat
Staročeské zelníky: Na křupavé bramborové placky s kysaným zelím stačí jen pár surovin a lehce je zvládne i kuchařský začátečník