Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
Ivace64 uvařila 30. 1. 2017 18:24 Dortík s krémem z lučiny (doma zhotovené) s višněmi a polevou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 30. 1. 2017 18:24 Dortík s krémem z lučiny (doma zhotovené) s višněmi a polevou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 30. 1. 2017 18:24 Dortík s krémem z lučiny (doma zhotovené) s višněmi a polevou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 30. 1. 2017 18:24 Dortík s krémem z lučiny (doma zhotovené) s višněmi a polevou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 30. 1. 2017 18:24 Dortík s krémem z lučiny (doma zhotovené) s višněmi a polevou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 30. 1. 2017 18:24 Dortík s krémem z lučiny (doma zhotovené) s višněmi a polevou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Strouhaná buchta podle Laďky Něrgešové: Zaručuji vám, že se po ní zapráší a zvládne ji každý, říká moderátorka
Cibulačka francouzská, nebo česká? Liší se osmažení cibule, Francouzi přidávají koňak, v české je jíška a chuť oběma dají bylinky
Na povrchu křupavý a uvnitř jemně krémový. Takový bude staročeský houbový kuba se správně uvařenými kroupami